Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Změňte svoji domáci erotiku. Sedm druhů sexu, který musíte zažít




Trocha experimentu ještě nikoho nezabilo. Nenechte se ochudit o možné vzrušení!


Změna je život! Neváhejte a zkuste svůj intimní život oživit.

Nedopusťte, aby se do vaší ložnice vkradla nuda a stereotyp. Změna je život. A v ložnici to platí několikanásobně.


Chybí vám orgasmus? Prioperujte si ho!
Jako blesk

Rychlovka může znamenat erupci rozkoše a zemětřesení orgasmů. Když TO na vás přijde, zahoďte okamžitě za hlavu problémy, vše ostatní musí počkat. Výmluvu, proč jste dorazili pozdě do práce nebo na oslavu Kamarádova narozenin si určitě najdete. Poddejte se pocitem a vykašlete se na obavy, že vás někdo vidí nebo slyší - ať závidí.
Pomaličku pomalu

Přichystejte si sexuální seanci a vyhraďte si na sex několik hodin. Vypněte si telefony, pusťte si romantickou hudbu a zapalte si vonné svíčky a oleje. Dopřejte si vzájemnou pomalou masáž celého těla a nejcitlivější místa si nechte na konec.
Domácí peep show

Nestyďte se před partnerem. Předveďte mu svou krásu-soukromý striptýz zvládnete určitě. Když k tomu přidáte pár náznaků toho, jak se sama uspokojit-partner vás bude zbožňovat! Ale něco za něco - pak se musí předvést i on.


Vyhraďte si na sex čas a oddávejte se mu i několik hodin. Nebo zkuste rychlovku před odchodem do práce.

Pohodlný sex

Obyčejný sex, jen tak pro uspokojení chuti. Každý potřebuje občas P? Bez nějakých složitostí a krkolomností. Vsaďte na jistotu a sáhněte po osvědčených praktikách, které vám dělají dobře.

Bod G zná každý, ale co bod U?
Divočina

Nebojte se být drsnější a živočišní. Dejte hlasitě najevo, jak vám to dělá dobře. Klidně si užívejte v přírodě - stačí k tomu mít deku a repelent proti dotěrnému hmyzu, případně papírové kapesníky na utření. Jako správným "zvířátkům" vám určitě nebude vadit, že jste trochu zpocení - naopak, feromony vás nabudí k další akci.
Vzdejte se

Dejte partnerovi pocítit, že je to on, kdo je tady pánem. Oddejte se mu a plňte jeho sexuální přání (vy si to vyberete jindy). Vhodné jsou polohy "na pejska" nebo klasický misionář. Orálním sexem v kleku mu také zalichotí.
Buďte na koni!

Přišel den zúčtování. Dejte mu okusit ženskou dominanci. Klidně si ho přivažte k posteli, ať se vám neplete do práce. Láskajte mu přirození, až bude prosit o vysvobození orgasmem!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.