Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Po práci nenuťte miláčka do sexu, nechejte ho odpočinout



Pracovní nasazení vyčerpává víc, než bychom chtěli.

Až 70 procent lidí je po příchodu domů z práce natolik vyčerpaných, že se po večeři podívají na televizi, pak si lehnou do postele a usnou. Na milostné radovánky ani nepomyslí.

Toto zjištění ukázal výzkum, který provedla společnost Pharmaton Vitality Capules. Výsledky jsou reprezentativní, protože dotazovány byly tři tisíce respondentů. Více než polovina z nich během posledního měsíce odmítla milování - prostě byli příliš unavení na to, aby se chtěli a mohli oddat sexu.

Až 70 procent partnerů nedokáže naplnit sexuální očekávání svých půlek. Vypadá to tak, že celodenní práce a zodpovědnost je zcela pohltí a odčerpá jim nejen energii, ale i čas, který by měli věnovat svému partnerovi.

Odborníci, kteří výzkum uskutečnily, dospěli k závěru, že pokud by lidé opravdu chtěli pomilovat, neměli by to určitě nechávat až na pozdní noční hodiny.
Sex si naplánujte

Některým lidem stereotyp vyhovuje, jiných nudí. Ale každopádně je lepší mít nějaký sex, než žádný. Proto se nestyďte si sex jednoduše naplánovat. Podobně, jak si musíte naplánovat s partnerem rande, když spolu ještě jen chodíte, nebojte se zařadit do programu pracovních schůzek manželský sex. Jinak na něj totiž nepríde.Keď se přes den nemáte šanci utrhnout a večer padáte únavou, pomilujte se s partnerem hned za čerstva - ráno!

"Manžel i já jsme pracovali na směny, prostě jsme se doma velmi nesetkávali a na sex nebylo ani pomyšlení," říká pětatřicetiletá Jana z Bratislavy. "Ale řešení jsme našli - nastavili jsme si budík na třetí ráno - a po pár hodinách spánku jsme se probudili a krásně si to užili!"
Zde je pět nejčastějších důvodů, proč lidé sex odmítají:

1. Potřebují více spánku
2. Jsou unavení z celého pracovního dne
3. Partner stojí o sex příliš pozdě večer
4. V ložnici či v jejím okolí jsou děti (i pozdě večer a brzy ráno)
5. Potřebují si odpočinout po čase stráveném ve společnosti

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.