Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Ochrana před těhotenstvím - čistá erotika



Nebylo by lepší používat antikoncepční pilulky, které nefungují na hormonální bázi?
 
Nehormonální antikoncepce je k ženskému tělu šetrnější.

Antikoncepce je fantastický vynález, který vás ochrání před nechtěným otěhotněním. Pokud hledáte antikoncepci, která vám nerozhází hormony, tak máme něco pro vás.


Necítíte se ještě na mateřství, ale chcete si bezstarostně užívat milostný život s partnerem? Jistě už používáte některou z dostupných forem antikoncepce. Pokud užíváte antikoncepční pilulky, zřejmě občas uvažujete nad tím, zda je tato dlouhodobá hra s hormony bezpečná. V krátké budoucnosti však bude dostupná nová forma antikoncepčních pilulek, které neovlivňují váš cyklus pomocí hormonů.

Vědci z Kalifornské univerzity v San Francisku přišli s novým objevem, který jistě v nejbližší budoucnosti ocení mnohé ženy. Vynalezli totiž biologicky aktivní látku, která během ovulace působí na mužské spermie jako magnet, čím jejich přitáhne a naváže na sebe.

"Díky tomu se přeruší proces případného oplodnění vajíčka spermií. Ženy tak nebudou nuceny proces ovulace zastavovat hormonální antikoncepcí. Tato převratná metoda je přesně to, co by měla moderní antikoncepce ženám nabídnout, "říkají autoři výzkumu, kteří se netají tím, že hormonální antikoncepce má množství negativních vedlejších účinků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.