Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

7 krát o vašem orgasmu




Jste sexuální analfabet? Přinášíme vám sedm pravd, o kterých jste možná ani jen netušili.
 
Zvyšte si své sexuální IQ. Přinášíme vám fakta, kterými si sex zlepšíte.

1. Repete chutná lépe!

Mužům je co závidět! Dvě třetiny dosáhnou vyvrcholení vždy, u nás je to jen skromných deset procent! Ale ...! Pokud patříte k šťastné desítce, zapomeňte na únavu a dejte si druhé kolo. Druhý orgasmus je mnohem intenzivnější!
2. Cože je to padesátka ...

Věděli jste, že když muž vyvrcholí, jeho genetické informace se šíří rychlostí 50 km za hodinu? Pocity blaha trvají přibližně patnáct sekund po aktu.
3. Na "hromádka"

I když to ne vždy vypadá růžově, vědci zjistili, že společná domácnost zvyšuje úspěch při dosahování sexuálního uspokojení!
4. ave klitoris

Teorií o původu orgasmu je habaděj. Mnozí odborníci si však stojí za svým a odkazují ženám: Za vším hledej klitoris! Podle této teorie ženské vyvrcholení způsobí jen stimulace klitorisu.
5. Na zdraví!

Pravidelný orgasmus posiluje srdce, zvyšuje hladinu hormonu dobré nálady-serotoninu, zlepšuje krevní oběh a léčí migrénu. Pokračovat by bylo zbytečné.
6. Napodobenina v posteli

Děsivé! Až devadesát procent žen alespoň jednou předstíralo orgasmus. Na vině byla únava z práce nebo touha, aby "to" co nejdříve skončilo. Baby, stydí se!
7. Mlčeti není zlato!

Alespoň co se sexu týče. Chudáci chlapi! Je těžké uspokojit partnerku, která neví jak to chce. Ujasněte si, a zjistěte, co vám dělá dobře. A řekněte to dál!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.