Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Chybí vám orgasmus..... (stejně doporučuji erotické pomůcky)



Dost bylo předstírání. K rozkoši vám pomůže drobný zákrok zvaný augmentace.
Výzkumy ukázaly, že celých 70 procent žen dosahuje vyvrcholení pouze při dráždění klitorisu, sedm procent orgasmus dokonce nemělo nikdy, uvádí server elle.cz. Bezproblémový orgasmus tedy má jen 23 procent z nás. Trochu málo, ne?

Naděje nepřináší sexuální průmysl, ale intimní chirurgie. V Česku se začíná uplatňovat metoda augmentace (zvětšení) oblasti bodu G, která slibuje, že se vše může změnit. Jde o drobný zákrok, který vás ale může vynést do orgastické výšin.

Bod G zná každý, ale co bod U?
Orgasmus pro všechny?

"Zvětšení bodu G je velmi účinné řešení pro ženy, které jsou schopny dosáhnout orgasmu drážděním klitorisu. Pokud žena nedokáže dosáhnout orgasmu žádným způsobem, augmentace by výraznější změnu zřejmě nepřinesla," vysvětluje Laura Janáčková, vedoucí oddělení pychosomatiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.

Jak psycholožka se snaží rozpoutat větší diskusi o intimní chirurgii a také o tom, že, okrádat se o orgasmus a celý život ho jen předstírat, může našemu partnerskému životu uškodit víc, než si myslíme.

Sedm faktů o orgasmu, které musíte vědět

Celý zákrok je přitom velmi jednoduchý: při zvětšení bodu G chirurg z břicha odebere trochu vašeho vlastního tuku (použít se ale mohou i výplňové materiály jako Restylane) a vstříkne ho do této oblasti. Místo vpichu se zvětší jak do výšky, tak do šířky. Vznikne jakýsi, "svlačec", který se během styku zploští a roztáhne, čímž zvětší celou dráždivou plochu a umožní dosáhnout vaginálního orgasmu.

Zákroku se nemusíte bát: nepocítíte při něm žádnou bolest a bezprostředně po něm není nutné dodržovat žádná omezení.

"Samotný vpich jsem pociťovala spíš jen jako tlak," popisuje praktická lékařka Lenka, která podložení bodu G podstoupila před dvěma lety v zahraničí. "V podstatě šlo o bezbolestnou záležitost srovnatelnou s jakýmkoli gynekologickým vyšetřením."

Každá z nás může mít orgasmus. Víme, jak na to!
Opravdu to přišlo!

Zákrok se pohybuje v rozmezí od 500-800 Eur. Možná vás napadá, že ať už lékař použije jako výplň váš vlastní tuk nebo umělý materiál, dojde časem k jeho vstřebání. To je pravda (asi do dvou let), opakování celého výkonu už ale většinou nebývá nutné. Bezprostředně po jeho provedení se totiž doporučuje speciální vypracovaný sexuální nácvik pro dosahování vaginálního orgasmu (nejde ale o žádnou složitou proceduru, dostanete do ruky papír s popisem čtyř způsobů dráždění bodu G).

Presexujte se do krásy!

Zlepšení potvrzuje i Lenka. Během prvních sexuálních styků po zákroku prý nepozorovala zásadní změnu. "Spíš jsem měla pocit, jako bych měla ve vagíně něco, co tam překáží. Ale postupně to s pomocí sexuálního nácviku opravdu přišlo. Začala jsem si naplno užívat. Dokonce jsem zjistila, že mohu přežít i více orgasmů za sebou! Vůbec si už nevím představit, jak jsem mohla předtím při milování fungovat. "

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.