Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Jak na lepší sex a erotiku?



Zapomeňte na podpůrné tabletky, užívejte si s kondomem.


Nové kondomy slibují pomoc mužům, kteří mívají při sexu s kondomem problém s erekcí.


Nové kondomy, které mužům pomáhají prodloužit erekci, mohou vyřešit problém týkající se malého využívání této formy ochrany. Uvnitř nového produktu britské Biotechnické společnosti je nanesena vrstva vazodilatačního gelu, který rozšiřuje cévy a zvyšuje tak průtok krve v penisu, čímž muži pomáhá udržet erekci.

Změna velikosti penisu

Na rozdíl od tabletek s podobným účinkem však není určen pro muže s erektilní dysfunkcí, ale pro ty, kteří mají problém udržet si erekci během používání kondomu. Tento nový výrobek ještě potřebuje potřebná povolení, aby ho začali prodávat ve Velké Británii, ale podle amerického deníku Wall Street Journal by se měl dostat na trh do jednoho roku. Podle deníku bylo pro vědce nejtěžší přijít na to, jak dostat do kondomu gel podporující erekci bez toho, aby se dostal do styku s partnerkou uživatele.
Chrání a pomáhá zároveň

Účinnou látkou je zde běžně využívána sloučenina, která slouží k léčbě bolesti hrudi způsobené špatným prouděním krve do srdce. Wall Street Journal však uvádí, že pro vědce bylo složitější úkol zajistit, aby se tato látka dotýkala pouze uživatele prezervativu a zároveň kondom nijak nepoškodila. Kondomy podporující erekci nemají být konkurencí pro léky, které se používají k léčbě erektilní dysfunkce.

Chybí vám orgasmus? Prioperujte si ho!

Spíše se očekává, že by mohly zlepšit čísla týkající se onemocnění šířících se pohlavním stykem. Výrobek slibující pevnost a vytrvalost by totiž mohl zvýšit používání kondomů. Výrobce těchto kondomů plánuje svůj výrobek dostat na evropský a následně i na americký trh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.