Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

10 míst, kde bude stát erotika za to!




Okořeňte si sexuální život a užijte si to netradičně. Život (i sex) je změna, tak hurá do toho.

V místnosti plné lidí

Pokud se vám líbí představa, že by se na vás při sexu někdo díval, zkuste si to "rozdat" v místnosti, kde budou vaši blízcí přátelé (pokud budou souhlasit). Pokud jste nervózní, ale přesto to chcete zkusit, můžete si před aktem zavázat oči - budete vědět, že vás někdo sleduje, ale vy sami přitom nikoho neuvidíte.
Před hotelovým oknem s roztaženými záclonami

Opět trochu voyeurských fantazie, i když spíše ve stadiu pokusu. Představa, že se na vás někdo MŮŽE dívat, láká mnohé. Pokud jste vysoko a máte dobrý výhled - je tedy dobře vidět na vás - bude to další bonus. Pokud se budete milovat přímo u okna, zážitek bude dvojitý.

Na pláži uprostřed dne

Romantickou soulož na pláži si lidé obvykle vychutnávají v noci. Přes den je však větší pravděpodobnost, že vás někdo nachytá-a to pro mnoho lidí tvoří polovinu celé zábavy! Jen pozor na děti, zkuste raději nudapláž.

Našli jsme sex, kterým si ho omotáte kolem prstu!
V sexi videokabínke

Když si v některém sexshopu vlezete do videokabínky, můžete nerušeně sledovat film pro dospělé. Co tak přijít s partnerem? Jsme si jisti, že intimnosti si užijete jinak, než když porno díváte doma z gauče. Nezapomeňte na dezinfekční vlhčené ubrousky, můžete se tam setkat s tělesnými tekutinami jiných lidí.
Užijte si sex ve virtuální realitě

Zvlášť pokud máte neobvyklé choutky, které si stydíte splnit v reálném životě. Na kope webů si můžete vytvořit identitu, která si rozkoš užije za vás - a klidně i s vaším partnerem. Můžete tak prozkoumat své fantazie, aniž byste ohrozili intimitu se svým partnerem.
V místnosti plné zrcadel

V některých hotelech najdete speciální pokoje vybavené na všech stranách zrcadly. Při "soukromém voyeurizme" tak můžete sebe i partnera pozorovat z různých stran. Nejvíce si pohled užijete při poloze zezadu.

Chybí vám orgasmus? Prioperujte si ho!
Ve vířivce s jinými lidmi

Souložit ve vodě, kde se s vámi cáká jiní lidé, vyžaduje obří dávku exhibicionismu. Adrenalin ze zakázaného ovoce, ale s menším rizikem si užijete iv případě, že si dopřejete pod bublinkami trochu "ruční práce".


Orální sex pod stolem v restauraci

Pod dlouhým ubrusem se dá schovat leccos - třeba i intimní hry. Není přitom těžké vysvětlit, proč nejste na svém místě-je přece běžné, že si člověk od stolu odskočí na toaletu.
Při natáčení zda focení

Pokud znáte fotografa, který je otevřený intimním experimentům, můžete si užít exhibicionistické sex a ještě k tomu se pokochat výsledky ve formě fotek.

Bod G zná každý, ale co bod U?
Ve swingers klubu

Opravdu divoký sex si můžete užít na swingers party. I když vás to může odpuzovat, mnohé podniky umožňují, abyste dělali jen to, co chcete. Můžete se například jen dívat na ostatní, nebo naopak dopřát ostatním, aby se dívali na vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.