Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Erotika jen na jednu noc? Co s tím?



Sex bez komplikací? Zapomeňte, někdy se to může pořádně zvrtnout. Držte se pěti pravidel, a nespálíte se.
  Někdy se to prostě stane. Jak přežít sex na jednu noc v pohodě av zdraví?


Buďte vybíravá

Ranní šoky jsou nejhorší. Proto stojí za to vybírat a přebírat. Dodržujte však základní pravidlo - žádní ex a partneři vašich kamarádek! A nezapomeňte na kondom!
Držte jazyk za zuby

Jediná téma je povolena - sex. Nepřišli jste si pokecat. Intimitu si šetřete pro někoho jiného.
adresa neznámá

Kde se to odehraje? U vás či u něj? Obojí má výhody. Doma si můžete dopřát luxus vlastního zubního kartáčku a oblíbeného jogurtu k snídani. U něj si užijete anonymitu a nemusíte se starat o to, jestli něco leží v koutě na zemi. Je zde i třetí řešení - ani u vás, ani u něj. Najděte si jiné hnízdečko.
nic neočekávejte

Vzpomeňte si na nejlepší sex vašeho života. Bylo to s partnerem vaše poprvé? Sotva. K dobrému sexu je potřeba důvěra a blízkost. Pak si snadněji vyplníte své nejtajnější přání. Nečekejte, že ten ve vaší posteli bude mužem vašeho života, varuje server elle.cz. Trvalé vztahy se ze sexu na jednu noc vyvinou málokdy.
Chce to styl

Zmizet bez jediného slova je sice nejjednodušší, ale nemá to styl. Sebevědomá suverénka za skvělou noc poděkuje. Pošepkajte mu to do ucha, napište odkaz na zrcadlo nebo na post-it ...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.