Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Žárlíte? Je za tím nízké sebevědomí



Je dokázáno, že žárlivci trpí nízkou sebedůvěrou, jsou sobečtí a snaží se partnera vlastnit. Změňte to, dokud je čas.

Věrnost se dokázat nedá. Co tam pak, že jste byli u kadeřnice a na nákupu. Žárlivce fantazie pracuje na plné obrátky. Tak či onak, i s čistým svědomím skončíte s obviněním, že máte pletky s vaším homosexuálním kadeřníkem.

Průzkum ukázal, že žárlení zkomplikovalo vztah až 22 procentům párů! Žárlení je největším projevem nedůvěry v partnera a často vede k rozchodu a lžím ve vztahu. A přiznejte si, obtěžuje i vás!
Změňte to!

Žárlivec pochybuje o vzájemné lásce a je si sám sebou nejistý. Jak to změnit? Musíte se stát nezávislým jedincům s vlastními zájmy. Připustil, že žárlíte a uvědomte si, že partner je s vámi proto, že s vámi chce být. Mohl by být s jinými, ale je s vámi. Překonejte to! Představte si, že jste na večírku a vašeho manžela osloví jeho bývalá přítelkyně. Co uděláte?
zkouška ohněm

budete
1) na ni normální milá jako na ostatní, protože si nakonec vybral vás a ne ji - a nepokazíte tím atmosféru,

2) odtáhnete svého drahého pryč z jejího dosahu, i když bude každému jasné, že si nejste jeho láskou jistá - a naštvete sebe, partnera a zůstanete všem včetně bývalé k smíchu.

Ať už jste v roli žárlivce nebo oběti žárlivosti - vždy se zhluboka nadechněte a počítejte do deseti dřív, než řeknete nebo uděláte něco, co byste mohli později litovat. Uvědomte si, žárlivost je zaručeným zabijákem vší vášně!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.