Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Jak na orgasmus bez erotické pomůcky a s partnerem, který je totálně levý



Jsou pozice, při kterých dochází k většímu dráždění klitorisu a bodu G jako u jiných. O které jde?

Výzkumy ukazují, že při souloži prožívá vaginální orgasmus jen 25 procent žen. Ostatní potřebují dráždění klitorisu. Které polohy tedy patří mezi ty "vyvolené"?

1. Chce to rytmus!

Žena sedí na ležícím muži a nasedání určuje rytmus a hloubku pronikání. Při větším předklonu dochází k většímu tření klitorisu, při záklonu dochází k tlaku na oblast bodu G. Třít se můžete ze strany na stranu, směrem nahoru i dolů.

Etiketa při sexu: KAM s tím?
2. Misionářská poloha s podložením zadečku

Žena leží na zádech a muž si ji bere svrchu. Pokud si žena podloží zadek pevnějším polštářkem, penis se více opírá o přední vaginální stěnu, která je citlivá. Pro větší pohodlí a stabilnější ukotvení si můžete v sexshopech sehnat i speciální vytvarovanou podložku.
3. Na čtyřech

Žena klečí "na pejska" a muž ji obšťastňuje zezadu. Výhodou je, že muž má volné ruce a může je využít k hlazení vašeho klitorisu. Nechte ho, ať udělá práci za vás. Samozřejmě nejlepší je, když tomu předchází představení "one woman show", ve kterém mu své oblíbené masturbační techniky předvedete sama. Uspokojit se můžete i sama, stačí jen mít trochu nacvičený balanc a udržet se na jedné ruce.

Presexujte se do krásy!
4. Po turecky

Stačí, když se oba propletete v tureckém sedu, případně vsedě na židli. Pak se už jen uvolněte, zhluboka dýchejte av rytmu dechu se začněte pohybovat. Když se prošpikujeme úplně natěsno, klitoris se bude dobře třít o partnerovu stydkou kostí.
5. Položte se k němu zády!

Ležte zády k partnerovi. Žena leží vpředu a může regulovat úhel zasouvání vypúlením zadečku. Nejlepší je, že klitoris si můžete hladit i sama, přitom i partner má volné ruce k čemukoli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.