Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Omotejte si chlapa okolo prstu erotickým představením



Tromfnite ostatní drážděním jeho bodu G. Toho pocitu blaha se nevzdá za nic na světě.

Zmíněný mužský bod G je totiž vlastně prostata, kterou lze nahmatat o velikosti švestky na horní anální stěně. Její drážděním partnerovi urychlíte příchod orgasmu.

10 důvodů proč ANO

1. Bude vás považovat za skvělou a nebojácnou milenku, otevřenou experimentům. Tak trochu vás bude i obdivovat za odvahu zkoušet nové věci. Pokud se o něco nepokusíte, nikdy nebudete vědět, jestli jste skutečně tak šikovná, jak možná jste.

2. Ochrana před rakovinou prostaty
Pravidelný sex a pravidelná stimulace prostaty chrání před rakovinou prostaty. Mimo jiné budete mít i dobrý přehled o tom, zda partnerova prostata není náhodou zvětšená.

3. Nebude se s vámi nudit. Je vysoce pravděpodobné, že mu to ještě žádná neudělala takovýmto způsobem. Když se vám dílo podaří, už za jinou neuteče. Kde by druhou takovou našel?

4. Splnění sexuálních fantazií - možná to nechce říct nahlas, ale chtěl by vyzkoušet nové "zakázané" praktiky.

5. "Odpaníte ho" - s vysokou pravděpodobností budete na "tom" místě první.

6. Tato technika pomáhá, pokud má problém s dosažením orgasmu, když je ve vás. Někteří muži masturbují tak často, že mají problém dílo dokončit do nitra. To by mohl být problém, když toužíte po miminku. Proto si na něj pěkně nasedněte a současně jej prstem nebo malým vibrátorem stimulujte v zadečku.

Proč nemohu otěhotnět?

7. Budete mít společné tajemství - stimulace v anální oblasti není něco, čím by se muži mezi kamarády chválili. Mezi lidmi totiž stále přetrvávají předsudky, že je to technika vhodná akorát tak pro homosexuály.

8. Zažije skutečně intenzivní orgasmus - prostata je vysoce citlivým místem. Jeho orgasmus bude čirá exploze!

9. Může si představovat, že jste v posteli tři. Hladí vás a současně jej ještě "někdo" stimuluje zezadu.

10. Oplatíte mu anální sex. Chce po vás anální sex a vy mu příliš neholdujete? Vraťte mu to. Buď rukama, dildem nebo čímkoliv vám dovolí. Jen nezapomeňte dostatečně zvlhčovat lubrikantem!


Před análním drážděním je vhodné navštívit sprchu nebo si užít koupel ve dvojici.

Jen ne zhurta!

Problémem může být právě to, že ono místo je trochu stranou. Někteří muži mohou mít potíže s tím, aby odbourali předsudky, že anální dráždění vyhledávají jen homosexuální orientovaní muži. Proto na to jděte opatrně.
Jako bod G stimulovat?

Někomu ke zvýšení slasti stačí stimulace prostaty zvenku. Když se budete věnovat jeho pýše při orálním sexu, začněte mu rukou nebo jazykem masírovat hráz (oblast mezi varlaty a konečníkem). Můžete zvolit buď rytmické tlaky nebo mu toto místo můžete mačkat vytrvale. Někomu vyhovuje přímá masáž bříšky prstů, jindy je lepší využít spíše klouby prstů.

Chybí vám orgasmus? Prioperujte si ho!

Když už bude váš partner dostatečně nažhavení, můžete při dalších milostných hrách zkusit i hloubkovou sondu jako zkušená "zdravotnice". Postupujte pomalu a pozorně sledujte, jak partner reaguje. Někdy stačí opravdu jen minimální stimulace spojená s drážděním penisu.
Jemu se chce a vám ne?

Tato technika vyžaduje stejně jako všechny druhy anální stimulace, zvýšenou hygienu. Hrát se začněte až po koupeli, eventuálně při společné návštěvě privátní vířivky.

Osmnáct mužských tajemství, které byste měli znát

Nic nezkazíte, když použijete gumovou rukavici a lubrikant. Mimo jiné sexshopy už dnes nabízejí dostatečné množství různých análních stimulátorů, se kterými se můžete vyhrát do sytosti. Stojí za to to vyzkoušet!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.