Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Co byste měli vědět o mužích a erotice



Nezpívá vám árie o lásce? Odmítá sex? Víme proč!


Na výroku Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše něco je! Muži jsou jiní než my, co tak to konečně pochopit?


Vyhýbavé a nepřímé rovná se mužské

Pochopte, že pro muže je jednodušší mluvit o svých pocitech nepřímo. Zeptejte se ho, co by dělal během romantického víkendu. Odpovědi odhalí, jak se cítí a co si opravdu myslí. Alespoň v to pevně věříme.
Chybí vám něžné "Miluji tě"?

Činy místo slov. Tak by se dalo charakterizovat vyznávání lásky očima mužů. Váš partner může říct "miluji tě" tím, že opraví věci v bytě, uklidí pracovnu nebo dokonce vynesením odpadků - čímkoliv, co udělá váš svět krásnějším. Věděli jste to?
Muži berou závazky vážně

A nesmírně se jejich boje! Vstoupit do závazku jim může trvat déle, ale to jen proto, že si chtějí být stoprocentně jisti. Průzkum mezi ženatými muži ukázal, že 90% dotázaných by si vzalo stejnou ženu znovu. Takže, pohoda.
On vás opravdu poslouchá

"Uhm" a "ano" nebo "aha". Také vám to něco připomíná? Nebojte se, jen proto, že vám drahý neodpovídá celými větami ještě neznamená, že neposlouchá. Prý muži jen tiše poslouchají a přemýšlejí o tom, co říkáte. Neuvěřitelné , ale prý pravdivé.
Společné aktivity formují vztahy

Muži posilují vztahy zejména společnými aktivitami. Ano, více než filozofií o lásce. Třeba se jednoduše smířit s tím, že sex berou jako formu sbližování.
Čas pro sebe

Ať už váš partner hraje golf, fotbal, tenis nebo ho baví posilovna, povzbuzujte ho, aby v koníčcích vynikal. Nestepujte před dveřmi, nevyvolávejte mu a raději se věnujte sobě. Budete se na sebe oba více těšit.
Muži se učí od svých otců

Pokud chcete vědět, jak se ten váš bude chovat ve vztahu, poznejte jeho otce. Podle toho, jaký vztah mají mezi sebou a jak se otec chová k matce lze předvídat, jak se bude partner chovat k vám. Takže, šup šup sledovat.
Zapomínají rychleji než my

Muži na nepříjemné události zapomínají rychle. Takže zatímco vy budete chtít mluvit o včerejší hádce, on na ni už dávno zapomněl. Chválabohu.
Nevnímají tajemné narážky

Ne, jemné signály, tón hlasu a výraz tváře jim nic neříká. A obzvlášť si nevšimnou smutek na vaší tváři. Musíte mu to říct jasně a stručně.
Reagují na pochvalu

Pokud dáte svému partnerovi najevo, že si ho vážíte, vrátí vám to svým chováním.
Muži přemýšlejí o sexu ... hodně

Ženy přemýšlejí o sexu. Muži přemýšlejí o sexu. Oni o něm přemýšlejí trochu víc. Ale pozor, myšlení není totéž jako řízení!
I pro ně je sex významný

Ne, neberou ho jen jako holý sex. Stejně jako většina žen, i muži nacházejí uspokojení v rámci závazného vztahu.
Těší se, když erotiku iniciují my

Chtějí být "pronásledováni" a chtějí, aby iniciativu přebrala partnerka častěji. Takže, vzhůru do boje!
Nemají vždy chuť

Stejně jako my, i muži jsou často pod stresem z práce, rodiny a financí. A stres je velký zabiják libida! Jedno si však třeba zapamatovat. Když chlap řekne "dnes večer ne", znamená to, že nemá chuť na sex právě dnes. Nic víc!
Rádi nás potěší

Možná jste to netušili, ale vaše potěšení je pro vašeho partnera velmi důležité. Je si vědom, že pokud bude partnerka spokojená, i on bude spokojený.
Pánové trémisté

Mají obavu ze své postavy, vypadávajícími vlasů i kondičku. Můžete mu pomoci tím, že ho naučíte uvolnit se a soustředit na potěšení z daného momentu. I zážitek ze sexu bude méně stresující.
Rádi se "zatoulají" ...

Pozor, pokud se muž necítí být milován a oceňován ve vztahu, může začít hledat jinde! Abyste tomu předešli, musíte spolu komunikovat a navzájem naplňovat své potřeby.
Ruce pryč!

Většina mužů si uvědomuje co se stane, když dlouhodobý vztah přestane fungovat. Ve hře je vzájemná společnost a celý život, který jste spolu vybudovali. Pokud jste ochotni pracovat na posílení svého vztahu, šance, že váš muž bude chtít, je velká!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.