Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Víte, kde v Evropě najdete největšího erotického samce?




Prý jsou nejlepšími milenci Evropy. Ruku do ohně však nedáme, průzkum si dělali sami.

Průzkum říká jasnou řečí-Poláci jsou v sexu prieborníci!

Ne vitální Italové, šarmantní Francouzi či vášniví Španělé, ale Poláci jsou údajně nejlepšími milenci v Evropě. Alespoň tak to tvrdí nejnovější sexuoložka výzkum uveřejněný v polských médiích.

V délce aktu jsou s jejich dvaceti minutami nejvýkonnější - evropský průměr je totiž 12 minut. Zarážející však je, že ještě před několika lety byly Poláci v této "disciplíně" na samém chvostu tabulky.

V Izraeli je porno tabu, Maďaři musí sexovat po tmě!

Jak uvedl server, české údaje však také ukazují pěkné výsledky. "Délka soulože dělá u nás v průměru 30 minut, Češi se milují v průměru dvakrát týdně," tvrdí profesor Petr Weiss ze Sexuologického ústavu 1. lékařské fakulty UK a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, který se společností STEM / MARK provedl příslušný výzkum mezi 805 muži a 800 ženami ve věku od 35 do 65 let.
Zaostáváme ...

Více než 60 procent Poláků se podle průzkumu miluje alespoň jednou týdně, zatímco v případě Italů tak dělá 52, Britů 43, Němců 25 procent a Slováků jen 20 procent. Poláci se milují za rok 143-krát, světový průměr je 103-krát. Podle informací profesora Weisse tedy vyplývá, že Češi jsou se stošiestimi soulož ročně mírně nad světovým průměrem.

Z českého průzkumu také vyplynulo, že pro život a spokojenost v manželských vztazích je nejdůležitější psychická pohoda a otevřená komunikace mezi partnery.

Dnešní rodiče jsou příliš unavení na sex

Ukázalo se, že 74 procent žen nejvíce vzrušuje mazlení, zatímco muži dávají přednost zrakovým vjemem (36 procent). Nejčastější výmluvou u obou pohlaví je únava (53 procent), ženy se více vymlouvají na bolest hlavy (30 procent), muži na mnoho práce (41 procent).

Polský průzkum přitom uvádí, že značnou zásluhu na vylepšených polských parametrech mají tamní ženy, které jsou nyní v otázkách kolem sexu podstatně vynalézavější a odvážnější, než byly v minulosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.