Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

V přechodu? Obnovte sexuální život s erotickou pomůckou!



Návaly, pocení, nezájem o sex. Zvládněte menopauzu bez obtíží. Zde je návod, jak na to.

Pokud jsou příznaky menopauzy těžko zvladatelné, poraďte se se svým lékařem. Ten vám může pomoci zvážit rizika a přínosy hormonální terapie, také známé jako hormonální substituční terapie. Je mnoho možností, zde je několik z nich.

Zabírají nízké dávky antikoncepce pokud jste v perimenopause, antidepresiva, léky na krevní tlak, nebo jiné léky na pomoc s návaly horka a vaginální krém s estrogenem. Lékař vám může poradit jaksi upravit životní styl, stravu, cvičení, spánek a zvládání stresu.
Hormonální substituční terapie

K dispozici jsou různé přípravky na předpis vhodné na zmírnění symptomů. Některé z nich jsou také doporučené pro prevenci osteoporózy. Doporučuje se ale nejnižší nevyhnutelná dávka, která pomáhá, a to pouze na nezbytný potřebný čas, protože studie spojené s dlouhodobým užíváním hormonální substituční léčby poukázali na zvýšené riziko infarktu, mrtvice, krevních sraženin a rakoviny prsu.
Přirozená hormonální terapie

Hormony "vyrobené na míru"-získané z rostlin, připravené v lékárnách tak, aby odpovídaly jedinečnosti pacienta. Někteří lékaři tvrdí, že přirozené hormony jsou bezpečnější. Doporučuje se užít nejnižší možnou dávku po co nejkratší dobu. "Na míru vyrobené" hormony nejsou schváleny lékařskou komorou.
Alternativní léčba menopauzy

Podle zdravotnických organizaci neexistuje dostatečné množství výzkumů na toto téma, takže neexistuje ani jasný závěr týkající se léčby různými rostlinami. Jakékoliv užívání doplňků třeba konzultovat s vaším lékařem, aby nedošlo k nežádoucím účinkům v kombinaci s léky na předpis.
Zdravotní rizika způsobená menopauzou

S menopauzou přichází zvýšené riziko onemocnění srdce a osteoporózy (řídnutí kostí). Ztráta estrogenu může hrát roli při srdečních onemocněních po menopauze, a ani hormonální substituční léčba se nedoporučuje ke snížení rizika srdečních onemocnění nebo mrtvice. Samozřejmě, srdce a zdraví kostí je důležité během celého života ženy, ale menopauza znamená, že je nejvyšší čas, abyste to začali brát vážně, pokud jste tak již neučinili.
Menopauza: jak zůstat zdravý

Zdravý životní styl je důležitý během celého života ženy. A je lepší začít v menopauze jako vůbec. Objednejte se na vyšetření, které zahrnují měření krevního tlaku, cholesterolu a cukru v krvi a objednejte se i na pravidelné vyšetření, jako je mamografie. Menopauza je také skvělý čas na úpravu jídelníčku, fyzické aktivity a zvládání stresu. Váš lékař vám může dát pár rad, jak přežít zdravou menopauzu.
Aktivní menopauza je důležitá

Nejmoudřejší, co žena může udělat během menopauzy a také následně po, je pravidelná fyzická aktivita. Ta zahrnuje aerobní cvičení, což je dobré na srdce i na kosti - obojí může pomoci jak při přibývání na váze, tak na zlepšení nálady. Dokonce i když jste nebyla velmi aktivní v mládí, nikdy není pozdě začít. Menopauza je nový začátek a ideální čas přidat další aktivity do každodenního života.
Menopauza: Nová éra začíná

Západní kultura byla dlouho posedlá mládím. Ale dnešní ženy v menopauze se snaží o maximální využití této nové fáze života. Místo toho, abyste se smutně rozhlíželi zpět, lékaři doporučují využít tento přechod jako čas naplněný pozitivními myšlenkami, mějte rádi sami sebe, hledejte, co vám přináší radost, a oživte (ne odložte) váš sexuální život.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.