Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

18 věcí, které musíte vědět o líbání (eroticka především)



Líbejte se-je to zdravé!

Polibek prozrazuje víc, než byste si mohli myslet.

1. Ve vašich rtech existují stovky nervových zakončení, které stimulují touhu. Líbání před, během a po sexu může být velmi vzrušující a uspokojující.

2. Čtyřicet procent mužů tvrdí, že po dlouhém polibku jsou okamžitě připraveni na sex.

Orální sex a ženy: Vědí nám to chlapi "udělat" ústy?

3. Při loučení vám věnuje jen letmý polibek na líc? Zbystřete pozornost, jeho city už nemusí být tak silné jako na začátku.

4. Líbejte se přitlačení na sebe. Dotýkejte se boky, vaše touha vystoupí až k nebesům!

5. Prisajte se na jeho ušní lalůček. Špičkou jazyka přejíždějte po celém uchu a šepkajte mu něco nemravné.

Víme, s nimiž ústa se líbá nejlépe!

6. Pokud váš miláček začne být při líbání agresivnější a aktivnější, není to jen o touze! Je to signál, že chce, abyste byli více aktivní i vy.

7. Pravděpodobnost, že narazíte na muže, který se neumí líbat je dvojnásobně vyšší než u žen.

8. Vášnivé polibky zvyšují krevní tlak a způsobují, že vaše srdce začne bít rychleji. Znamená to pro vás jednodušší dosažení orgasmu. Do toho!

9. Padesát čtyři procent žen ve věku mezi 18 a 24 přiznává polibky se ženami. U žen mezi 25 - 34 let klesá na 43 procent.

10. Eskymáci si místo líbání třou o sebe nosy a Polynésané si pro změnu vytrhávají navzájem obočí a řasy.

11. Polibek je podle mnohých teorií fyzickým následkům podvědomých vzpomínek na časy, kdy jsme pili mateřské mléko z prsu a zanechalo to v nás pocit nekonečného klidu a štěstí.

Polibek na prvním rande? Raději se mu vyhněte

12. V řeckých městech během válek absentovali chlapi a jejich ženy si zkracovaly chvíle čekání popíjením vína. Chlapům to překáželo a tak po příchodu domů ovoniavali ženám ústa, aby zjistili, zda nevypili víc, než tehdejší bonton dovoloval. Přesto, že v těch dobách o zubní pastě nebylo zvěsti, ženy postupně nacházeli způsob, jak prorazit vůni vína jinou vůní. Čich se sice dal oklamat, ale chuť ne - a tak chlapi ochutnávali ženské ústa.

13. V americkém státě Indiana platí dosud zákon, že polibek na veřejnosti je trestným činem proti mravům a provinilci mohou dostat za polibek finanční pokutu, nebo dokonce rok vězení natvrdo.

14. Při líbání se namáhá až 34 obličejových svalů, tep se zrychlí až na 120 úderů za minutu, tlak při kterém tlačí na sebe rty odpovídá až patnácti kilogramům zátěže, za minutu líbání spálíme přibližně 20 kalorií.

První milování zda první polibek: Na co si lépe pamatujete?

15. Průměrný člověk "ztratí" líbáním přes 70 dní života, lidé, kteří se líbají často žijí až o 5 let déle, než ti, co se nelíbají vůbec, většina lidí naklání při líbání hlavu vpravo.

16. Při polibku se vymění až 40 000 bakterií - no nemusíme propadat panice, protože právě tyto bakterie zabraňují tvorbě zubního kazu.

17. Jeden polibek je složen ze 61 miligramů vody, 0,7 miligramů žlázové tekutiny, 0,45 miligramů soli a 0,76 miligramů tuku.

18. Při líbání se tvoří velké množství hormonů štěstí - serotoninu, endorfinu a dopaminu a zvyšuje se hladina testosteronu i oxytocinu. Projevuje se to dobrou náladou, pocitem štěstí a výkonností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.