Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Jak být skvělou milenkou?



Muži chtějí šťastně vypadající ženy. Jinak jsou z nich nervózní.
 
Jak uvedl portál doma.nova.cz, ženám připadají šťastně vypadající muži méně atraktivní, než ti, kteří se tváří hrdě, nebo mírně provinile. Studie porovnávala reakce mužů a žen na fotografie osob opačného pohlaví. Výrazně se lišily!


Mýty o ženách vyvrácené: Nejsme slabší ani méně agresivní než muži!

"Usmívající se muži připadají ženám poměrně neatraktivní. Takže pokud si chlapi myslí, že úsměv jim pomůže, podle našich výsledků se mýlí," objasnila Jessica Tracyová, profesorka psychologie z kanadské University of British Columbia, která výzkum vedla.
Sexy úsměv?

"Usmívající se ženy jsou nepochybně považovány za atraktivní. Muži to považují za nejpřitažlivější výraz," dodala Tracyová. Vědci přiznávají, že nevědí, proč muži a ženy reagují na úsměv tak odlišně. Spekulují, že široký úsměv na mužské tváři vypadá zženštile nebo ULIS. "Ženy přitahují muži jako James Dean nebo upír Edward," konstatovala psycholožka.

DESET odkazů vaší spodního prádla

Mírně provinilý výraz je pak ženami vnímán jako snaha o usmíření nebo prosba o odpuštění. Vědci zdůrazňují, že zkoumali jen první reakce a jejich výsledky nelze vnímat jako doporučení pro trvalý vztah. "Když chtějí lidé dlouhodobý vztah, berou v úvahu mnohem více, než jen sexuální přitažlivost. Takže rozhodne netvrdíme, že by chlapi neměli být dobří," doporučuje kanadská expertka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.