Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Sexem, masturbací a erotickými pomůckami do krásy




Díky sexu zhubnete, budete šťastná, spokojená, štíhlá, krásná, obdivovaná a spokojená!

Nemáte chuť na sex? Pokud se vám do sexuálních radovánek nechce, víme, proč byste měli vystřídat posedávání s partnerem u televize za noci plné vášně.


Díky sexu budete spokojená, krásná a zdravá.


Váš vztah je už zaběhnutý víc než dost, svou počáteční vášeň jste si už vybúrili a raději než sexu se věnujete společnému sledování filmů při sklenice vína? Víme, jak vás přesvědčit, abyste náplň svých večerů přehodnotili.

Sex po práci? Ani náhodou, říká 7 z 10

Benefitů, které vám přinese milování s partnerem, je hned několik. Kromě psychické úlevy, zbavení se frustrace, vyrovnané hladiny hormonů v těle je tu další množství výhod, které sex přináší. Zlepší vám náladu, budete si připadat atraktivnější. Pravidelné milování s partnerem způsobí, že na "to" budete mít chuť mnohem častěji, což jistě prospěje i vašemu vztahu. Navíc, nemusíte chodit do fitka až tak často a nic se nestane, pokud ho vynecháte úplně. Aktivní sex je totiž nejlepší cvičení, které si můžete dopřát.
Sex ženy zkrášluje

A není to jen tak nějaké tvrzení. Je vědecky dokázáno, že během sexu se u žen produkuje velké množství ženského hormonu estrogenu, který způsobí, že vaše pleť bude jemnější a také vlasy budou zářivější.
Sex a zdravá pleť

Něžné a pomalé milování vás sice nezbaví kalorií, ale díky němu si snížíte riziko vzniku různých onemocnění pleti či dermatitid. Stejně předchází i tvorbě nepříjemného akné a různých zánětů v pleti. Póry se díky hormonální aktivitě vyčistí a pleť bude zářit. Ušetříte tak za drahé kosmetické přípravky.
Sex a kalorie

Tato část jistě potěší každou ženu. Milování je skvělý způsob, jak se zbavit nežádoucích kilogramů navíc. Nebo si budete moci dopřát s klidným svědomím dobrou romantickou večeři, protože milování pomůže tělu zbavit se kalorií ze všech těch dobrot, které jste pojedli. Vaše tělo bude ohebnější av lepší kondici.
Sex je sport

Mrzí vás, že se nestíháte věnovat žádnému sportu? Z práce přijdete pozdě večer a na žádný tenis či posilovnu vám nezvýší čas? Tak sexujte! Sex je nejlepší a nejbezpečnější sport, jaký známe. Procvičíte si všechny svaly na těle. Zapojte fantazii a váš partner se potěší, že zkoušíte i něco jiného než polohu vleže na zádech. Navíc je milování zábavné a příjemné.
Sex léčí depresi

Psychologové doporučují sex jako kúru proti depresi. Během milování se do krve vyplaví endorfiny, hormony dobré nálady, které vám dají pocit, že svět je knoflíky. Všechny špatné myšlenky jednoduše zmizí a na každý problém budete vědět najít řešení.
Sex a muži

Díky sexu se ženy stávají pro muže ještě atraktivnější. Pokud si milování dopřejete často, máte záruku, že pro svého partnera budete jediná a on nebude mít postranní úmysly. Tělo člověka, který je sexuálně aktivní, produkuje velké množství feromonů. Tyto látky jsou tím nejvíce sexy parfémem, který způsobí, že opačné pohlaví se do vás bezhlavě zblázní.
Sex a migréna

Milování je také výborným a velmi účinným lékem na migrénu. Sexuální akt pomáhá předcházet odbourává napětí, které blokuje cévy v mozku. Takže byste se měli přestat vymlouvat, že vás bolí hlava ... Protože přesně to je důvod, proč na "to skočit"!
Sex jako sedativum

Milování je také nejsilnějším sedativa na světě. Sex je desetkrát silnější než Valium.

Doufám, že jsme vás přesvědčili, že sex je přesně to, co potřebujete, abyste byli zdravější, štíhlejší, krásnější, vitálnější, plná energie a zejména spokojená a šťastná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.