Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Jaká erotická místečka na svém těle znáte?



Bod G zná každý, ale co bod U?

Pokud to takto půjde dál, budeme si muset při milování zopakovat celou abecedu ...
 
Bod G je určitě super, ale kromě něj a klitorisu existuje další oblast pochvy, která může způsobovat blaho. Je to bod U čili uretra, tedy vchod do močové trubice. Něžné dráždění prsty nebo jazykem můžete vyzkoušet již v rámci předehry.


prsty

ZDA se vám to líbí nebo ne, prsty jsou základním prostředkem rozkoše. Po stimulaci klitorisu stačí sklouznout trochu níže a těsně nad místem, kde se rozevírají malé stydké pysky, najdeme vchod do močové trubice. Tuto oblast můžete hladit nahoru dolů, ze strany na stranu. Rozhodně se nedoporučuje používat příliš mnoho tlaku, protože jde o velmi citlivou oblast.
jazyk

Špičkou jazyka může partner zajít až tam, kam mu dovolíte. Je dobré přichytit si klitoris vrchní rtem a zvýšit tak rozkoš.
penis

Pro dráždění citlivých míst na ženském pohlaví lze použít i penis - stačí jemné poklepávání nebo kroužení ztopořeným údem po povrchu.

Tip MyŽeny: Po sexu si jděte odskočit na malou - močové cesty jsou totiž náchylné k infekcím. Moč sám o sobě má však dezinfekční účinky, a sám případné bakterie odplaví. Samozřejmostí je dodržování maximální čistoty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.