Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Barvy prozradí, jaká jsi v posteli



Instinktivně si totiž vybíráme odstíny, které naznačují náš temperament nejen v životě, ale iv lásce a sexu.


Barvy nám řeknou, s jakým člověkem máme dočinění.

Všechno se vším souvisí, jinak tomu není ani ve světě barev. Ty, které nejčastěji volíme, o nás prozrazují, jaký jsme typ člověka. Tak co, vydáte se s námi na průzkum vašeho charakteru?

Modrá

Láska je pro vás důležitější než sex. Jste plná citů plných oddanosti a vyznání, toužíte po životě jako z romantické telenovely. Milování si umíte vychutnat jen s mužem, kterému patří i vaše srdce a duše.

Modrý lesk na rty? Proč ne!

Sex prožíváte hluboko v duši a pocity s ním spojené, jsou smyslem vašeho života. Ani nemusíme říkat, že partnerovi jste plně oddaná a předána. Škoda jen, že vždy čekáte na impuls od druhé strany.
Žlutá

Už dávno neplatí, že žlutá je barva závisti. Milovnice žluté jsou přítulné a hravé jako kotě. Zdání však klame, neboť toto kotě si brousí drápky na chvíle rozkoše. Sex milujete něžný, plný dotyků a mazlení. Pokud se zamilujete a jste spokojená, váš vyvolený je tím nejšťastnějším mužem na světě. Z vás i bez zamilování sál optimismus a radost ze života, jste vyhledávaný společník.
Červená

Vášeň, svoboda a sex! Přesně to vyzařují fanynky této smyslné barvy. Milování považují za absolutně přirozenou součást života, baví je a užívají si ho plnými doušky.

Červenajte se!

Doteky a chutě k jejich životu potřebují jako sůl. Ale pozor, všeho moc škodí. Příliš mnoho této barvy může vyvolávat výbuchy hněvu a nedostatek tolerance. V milování i v životě.
Bílá

Je znakem nevinnosti a čistoty, ale může působit i chladně a monotónně. V posteli máte co dohánět. Neberete vy náhodou sex jako něco nečistého a špatné? Nestavte se ke změnám a experimentům v sexu odmítavě, pomůže vám to zlepšit partnerský život. Vsadíme se?

Víme, co v sexu opravdu chcete!
Zelená

Zelená dodává pocit klidu, jistoty, svěžesti a relaxu. Zelení milenci nebudou zcela excelentní, naopak mohou se zdát trochu mimo a neomalený. Na druhé straně jsou poctiví v tom co dělají. Máte pokrk sukničkář a mužů, jimž věrnost nic neříká? Najděte si chlapíka, který miluje zelenou. Okouzlí vás nevinností a věrností.


Červená, zelená, zda žlutá?


Oranžová

Barva energie, která podpoří a povzbudí sexuální aktivitu. Oranžoví milenci a milenky jsou vášnivé, mají bujnou sexuální fantazii a předehře se dokáží věnovat i hodiny!

Ženy a závislost na porna: Jde pouze o dočasný problém

Ať vás však nepřekvapuje, že mívají problém s orgasmem. Lehká dráždivá agrese? Pro ně žádný problém!
Růžová

Barva lásky, citu a něhy může působit trochu infantilně. Psychologové dokonce tvrdí, že růžová naznačuje nenávist k mužům. Lidé s růžovou před očima jsou údajně drzí v sexu a občas si neodpustí štiplavou poznámku.
Černá

Žádní andílci, ale nebezpeční milenci! Masochismus, sadismus a podobné bizarnosti jim vůbec nebudou cizí. Bohužel ani komplexy a osobní problémy, které mohou být příčinou toho, že v posteli nejsou zcela dokonalí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.