Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Názor na erotiku od odborníka



Mária má harmonický vztah s přítelem, ale k lásce její milování nechybí. Frajer má však na to jiný názor ...

Dobrý den, mám problém s přítelem. Po citové stránce je všechno ok, ale co se týče sexuálního života, tak mám určité zábrany, které si neumím vysvětlit. Velmi to narušuje náš vztah, proto se na Vás obracím s prosbou, jak se dá tento problém vyřešit. Děkuji

Odpověď od našeho odborníka, sexuologa Martina hřivnáče

Bohužel, vaše otázka je velmi málo konkrétní a nepíšete o jaké zábrany se jedná. Proto se dá odpovědět pouze obecně. Pokud máte zábrany vůbec mít pohlavní styk, případně máte při něm bolesti, nebo se partnerovi nedaří vniknout do pochvy, je nejlepší navštívit sexuologa, protože problém bývá většinou složitější. Pokud jde o zábrany vyzkoušet nějakou formu pohlavního styku, jako například orální, nebo anální, nebo nějakou polohu při sexu, v takovém případě by měl partner vaše zábrany akceptovat a netlačit vás do věcí, na které nejste připravená. V sexuálním životě je totiž nátlak, ať už psychický, nebo fyzický nepřijatelný. Možná po čase změníte názor a sexuální experimentování bude pro vás vzrušující.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.