Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Mladí lidé začínají s erotikou dříve než před mnoha lety



Čím dál více teenagerů začíná se sexem velmi brzy. Proč?

Genetika ovlivňuje mladých víc, než rodinné a sociální faktory, tvrdí odborníci z Oregonské univerzity.

Američtí vědci to už vědí - mohou za to geny zděděné po matce a otci! Až dosud si badatelé mysleli, že na včasnou premiéru v pohlavním životě mladých lidí mají rozhodující vliv zejména rodinné a sociální faktory.
Genetika se nezapře

Nyní však výzkumníci z Oregonské univerzity přišli s překvapivými závěry. Jak informuje server bild.de, existují od rodičů zděděné vlastnosti, které zvyšují pravděpodobnost, že dítě začne s pohlavním životem brzy.

Kupte vašemu miláčkovi kondom, zlepšíte mu erekci!

"Sexualita adolescentů není jen záležitostí vnějších či rodinných vlivů. Podstatnou roli při jejím rozvoji hraje i genetická výbava od matky a otce," tvrdí vedoucí výzkumného týmu, profesorka Jane Mendleová.


Na sexualitu mladých ovlivňuje kromě genů i prostředí, ve kterém vyrůstají. Hranice prvního pohlavního styku se neustále snižuje.
(Foto: Profimedia.sk)


A jsou tu i další faktory - například děti, které jsou vychovávány single matkou, mají sklon k brzkému sexu zřetelně častěji než jejich vrstevníci žijící v úplné rodině, říká portál doma.nova.cz.
Čísla mluví samy za sebe

Simon Blake z poradenského střediska Brook Advisory Centre vidí však ještě jiné důvody:

"V první řadě je za sexem teenagery nízká úroveň vzdělání. Pak přátelé - a mediální vliv. A na co by se nemělo zapomínat, u dívek přichází první menstruace dříve, než tomu bývalo kdysi."

Přátelství mezi mužem a ženou existuje!

Německý specialista na lidskou sexualitu profesor Norbert Kluge tvrdí, že dívky ztrácejí v současnosti panenství kolem čtrnáctého roku. Chlapci se poprvé milují ve věku 15 let. Před čtyřiceti lety se přitom tyto věkové údaje pohybovaly kolem 17 let u něžnějšího a 18 let u silnějšího pohlaví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.