Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Proč muži podvádějí a hledají erotiku jinde?



Arnold Schwarzenegger, Charlie Sheen, Tiger Woods, Berlusconi ... a mnozí další. Vypátrali jsme, co muže vede do jiné ložnice.

Stereotyp, nuda, vášeň na bodu mrazu, zničené ego ... to jsou nejčastější důvody, proč muži zahnat.

1. Tajemství láká

Znáte se, a to zavání stereotypem. Čím jste spolu déle, tím více se ze vztahu vytrácí touha. (Pozor, je jen na vás, jak s tímto faktem naložíte!) Co je víc sexy než tajemná neznámá? Nahá tajemná neznámá.
2. Pozor na kamarády!

Lidé jsou různí, ale ...! Je velmi pravděpodobné, že když si kámoši nelámou hlavu se zahýbaním a vysvětlují všechny důvody, proč je podvádění tak jednoduché a přesvědčují, že důsledky neexistují, časem se možná i on vydá touto cestou.
3. Na vině je EGO

Nejsnazší cestou, jak si dokázat, že nepatříte do starého železa, je otestovat to. Zaujmout, svést, mít sex s jakoukoli ženou, ... to vše jsou způsoby, kterými si to naši milí zvyknou dokazovat.

Nevěra? Ups, stává se ...
4. Není hobby jako hobby

Ano, opravdu MÁ RÁD fotbal! Pozeráva ho vždy když se dá, a tehdy nic jiného neexistuje. Pokud se s tím neumíte smířit, právě jste si podepsali rozsudek. Je totiž více než jasné, že více než vaše otravné a soustavné komentáře ho budou bavit dialogy se ženou, která se ještě nezapomněla příjemně chovat.


5. Ach, ty představy ...

Ano, i my se rády podíváme na pěkného chlapa. Muži se však za ženami nejen otáčejí, okamžitě si představují, jaké by to s nimi bylo v posteli. Třeba se s tím smířit, je to tak.
6. Co se počítá a co ne

Muži milují hry. A hry jsou o tom, kam až můžete zajít. Chlapi mají velmi elastickou definici toho, co je podvádění. Flirtování a líbání na tanečním parketu je v pořádku, pokud za "to" může alkohol, také je to v normě. No a nemusíme ani říkat, že striptérky se nepočítají ...

Nevěru se ženou muži partnerkám odpustí!
7. Alibisti!

Někdy chlapi nepodvádějí proto, že chtějí podvádět, prostě to dělají proto, aby se s nimi ženy rozešli, protože na to sami nemají "koule". Geniální plán, co říkáte?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.