Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Šest druhů mužů, se kterými erotika rozhodně nebude



Známe šest kategorií mužů, se kterými nebudete nikdy šťastná.

Od některých mužů třeba raději rychle utéct.

Nikdo není dokonalý a stejně se budeme muset smířit s tím, že neexistuje ani dokonalý muž. Někdy pro šťastný partnerský život celkem postačí smířit se s drobnými chybičky naší půlky. Dalším způsobem je pokusit se našeho partnera změnit na svůj obraz, což nebývá až tak jednoduché.


Existují však takové typy mužů, které prostě nezměníte. Ani kdybyste se postavili na hlavu. S takovými chlapy by jste ve vztahu dlouho nevydrželi a raději se jim proto vyhněte. Jak tuto "extra" kategorii poznáte? My vám určitě poradíme. A pokud s takovým zrovna rande, tak si k jeho telefonnímu číslu v mobilu připište nezvedá!

Italští psychologové varují, že pokud se setkáte s mužem, který by se dal zařadit do následujících kategorií, tak váš vztah s ním je ztráta času. Nikdy je nezměníte, protože jejich problém se ve velké většině případů nedá vyřešit. Smiřte se proto s "prohrou" už předem a rychle utíkejte. Ušetříte si nejen čas, ale i množství trápení a slz.

1. agresivní muž
2. alkoholik
3. Muž typu "maminčin synáček"
4. Chronický sukničkář a nevěrník
5. Muž se sklony k psychologickému sadismu
6. Samolibý a do sebe zahleděný muž

Přestože tento "návod" k použití, nebo spíše na nepoužití, zní velmi jednoduše, statistiky ukazují, že až 24% žen se i přes varovným signálem nedokáže zbavit neperspektivních vztahu. Jednoduše v něm setrvají až do neodmyslitelného konce.

Někdy ve falešné naději ze vztahu nikdy nevycúvajú a jednoduše se usmíří se svým osudem. Vy tak však jistě dopadnout nechcete ...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.