Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Sex pod lupou vědců? Co objevili? Kdy budou erotické pomůcky?



Sex láká i vědce! Server calorielab.com sestavil přehled deseti nejzajímavějších
objevů, které se v této oblasti objevily.

Vědci zjistili, že teenageři, kteří se s radostí oddávají příležitostnému sexu, mají ve škole horší výsledky než jejich spolužáci bez sexuálních zkušeností! Sex v partnerském vztahu známkám nijak významně neuškodil, informovali vědci ze Státní univerzity v Bowling Green.

Ukázalo se, že pohled na krásnou ženu může muže ohrozit na zdraví. Kromě toho, že se jim rozbuší srdce, totiž také stoupá jejich hladina kortizolu - hormonu, který se v těle tvoří při stresu. Vyšší množství tohoto hormonu může zhoršit srdeční onemocnění, cukrovku, impotenci nebo vysoký tlak, varují vědci z Comunidad Valenciana univerzity.

Nejen mladí lidé mají "kamarády s přidanou hodnotou". Přátele na příležitostné sexuální úlety si udržují i lidé ve středním věku, zjistili výzkumníci z indiánské univerzity. Oproti mladým se ale mnohem častěji chovají nezodpovědně a nechrání před pohlavně přenosnými chorobami.

Muži se dokážou lépe vžít do ženských pocitů, když si do nosu vstříknout sprej s hormonem oxytocinem, napsal časopis Journal of Neuroscience. Sice jen na dvě hodiny, ale přesto to není marné. O oxytocinu se ví, že posiluje sociální vazby - pomáhá se zamilovat, posiluje rodičovské instinkty a vylepšuje prožitky orgasmu.

Celosvětovou popularitu si získal ženský kondom, který propagují v jižní Africe - je to však model, který nechrání před otěhotněním, ale naopak před znásilněním. Zubatá "vložka" do pochvy způsobí případnému násilníkovi opravdu nepěkné chvilky a donutí ho usvědčit se návštěvou u lékaře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.