Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Co vše víte o erotických pomůckách, sexu, orgasmu a spermiích?



Mezi námi děvčaty, jistě i vás zajímá, zda jsou některé mýty o mužských spermiích skutečně pravdivé.
 
Těsná spodní prádlo má negativní vliv na produkci spermií.

Existuje mnoho mýtů o mužských semeni, které jistě znáte i vy. Prý jsou velmi, ale velmi výživné a dokonce mají omlazující účinky. Nebo to, že jejich chuť závisí na tom, co muž před sexem zkonzumoval.


Ženy se mužů na tyto intimnosti ptají jen nerady. Svého gynekologa by se zřejmě nezeptala žádná z nich. My však víme, zda jsou následující mýty o mužských spermiích skutečně pravdivé.

1. Spermie jsou unikátní kosmetickou látkou a mají omlazující vliv na organismus.

Spermie skutečně obsahují množství užitečných látek, které však přednostně vytvářejí co nejvhodnější prostředí pro samotné spermie. Avšak co se spermií jako případného "kosmetického" přípravku týká, třeba vzít v úvahu, že některé ženy jsou na mužské spermie alergické ...

2. Je skutečně možné zjistit, kdy měl muž poslední sex od zabarvení ejakulátu?

Částečně ano. Zkoumáním ejakulátu se ukázalo, že intenzitu jeho zabarvení určuje počet a koncentrace spermií, kterou může ovlivnit i to, kdy měl muž sex naposledy. Pokud se ejakulát měl možnost hromadit déle, intenzita i koncentrace bude jistě vyšší. Pokud chcete vědět, zda váš partner neměl náhodou sex někde mimo dům, nejde o spolehlivou metodu. Mohl například i masturbovat, takže ho hned nemusíte podezřívat z nevěry.

3. Chuť spermií je ovlivněna jídlem, které muž zkonzumoval.

Tak tento mýtus je celkem pravdivý. Nelze však podle chuti určit přesně, jaké bylo jeho denní menu. Chuť může kolísat od sladké k mírně kořenité. Spermie však mají svou "typickou" chuť samy o sobě a právě ta může být výraznější než jakákoli jiná.

4. Konzumace alkoholu ovlivňuje kvalitu spermií.

Ne však přímo. Reprodukční schopnost muže nepříznivě ovlivní až pravidelná konzumace alkoholu.

Zabiják erekce? Alkohol!

5. Oddalování sexu zvyšuje schopnost mužových spermií
oplodnit vajíčko.

Tato metoda zplození potomka může být účinná, ale nic by se nemělo přehánět. Pokud chcete otěhotnět, ideální je "šetřit" jeho spermie 7 až 10 dní a mít sex dvakrát v tom týdnu, kdy žena ovuluje. Takto zvýšíte pravděpodobnost, že počnete děťátko.

6. Kvalitu spermií nepříznivě ovlivňuje věk muže.

Samozřejmě, i věk je jedním z aspektů, který ovlivňuje (jakoukoliv) kvalitu. Stejně to platí i při spermiích. Stoupajícím věkem schopnost oplodnit vajíčko zůstává, pravděpodobnost se však snižuje.

7. Příliš těsné oblečení a spodní prádlo jsou nezdravé.

Moderní, zejména těsné oblečení a spodní prádlo snižují proudění krve do varlat, což má negativní vliv zejména na krevní oběh a tím i na počet spermií. Mužům se obecně doporučuje nosit volné boxerky.

8. Skutečně tělo muže vyprodukuje denně několik milionů spermií?

Ano, je jejich od 70 do 150 milionů denně. Během ejakulace spermie "cestují" rychlostí od 18 do 45 km za hodinu ...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.