Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Orgasmus nemusíte zažívat jen s erotickou pomůcku, naučte to i partnera



K sexuálnímu vyvrcholení žen dochází podle vědců dvěma způsoby.

Základem je uvolnění, myslete na sebe! Na pozici "69" rovnou zapomeňte.

Dokládá to poslední výzkum amerických expertů na lidský mozek. Vědci z Rutgersovy univerzity v New Jersey použili metodu magnetické rezonance k zobrazení činnosti mozku, aby zjistili, které jeho části jsou nejaktivnější, při prožívání sexuálního vzrušení.

Sex na přání: DĚLÁTE to, i když se vám nechce?

Výzkumný tým v čele s dr. Barry Komisarukom zjistil, že pokud je žena sama av její mysli se odehrávají erotické fantazie, zapojují se jiné mozková centra než když je s partnerem. Výsledek je ale stejný, tvrdí portál doma.nova.cz

"V obou případech dochází ke zvýšené aktivitě více než třiceti oblastí mozku včetně struktury zvané prefrontální kortex. Ta je mimo jiné zodpovědná za řízení rozhodnutí, představivost a kontrolu potřeb jedince," vysvětluje Komisaruk.
Funguje uvolnění a oddalování

Základem rozkoše je maximálně uvolnění a koncentrace na vlastní pocity. Musíte se soustředit na probíhající přítomnost. Napětí vám bere energii potřebnou k přežití orgasmu.


Důležitý je trénink-nestyďte se, a ukažte partnerovi, jak to máte ráda.

Obvyklá představa dosažení orgasmu vychází z mužského pojetí: výkon - napětí - ejakulace. Ženy tak získali dojem, že u nich to musí probíhat podobně. Naopak - ženy musí být co nejvíce uvolněné. Žena by si proto měla lehnout, uvolnit se a nesnažit se být nijak aktivní (to může být před tím, nebo potom, při uspokojování partnera). V tomto smyslu je pro ženu vyloženě kontraproduktivní poloha 69.
Čtěte také:



Chybí vám orgasmus? Prioperujte si ho!

Máme návod na bouřlivý orgasmus!

Základem je, aby partner věděl, co ženě dělá dobře. Proto je nejlepší, když žena čas od času před mužem masturbuje, důležité je se nestydět!

Vyberte si citlivý bod na vašem těle, např. bradavku. Pak v kruzích kolem tohoto místa jemně přejíždějte rukou. Bez toho, abyste se ho dotkli. Čím déle to budete dělat, tím více se ho budete chtít dotknout, zesilte masáž okolo bodu až potom až zamiřte i na něj. Pak si na těle vyberte mnoho dalších. Můžete použít i lubrikant a vnímat nové pocity. Těsně před tím než se přiblíží orgasmus, v stimulaci přestaňte, pak pokračujte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.