Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Jak rozohnit vašeho přítele v posteli?



Zvládnete to i vy! Poradíme vám, jak ho rozvášnit bez toho, abyste se ztrapnily.

Nemusíte být profesionálka, vsaďte na erotické prádlo a sexy hudbu.

Dráždivé svádění už dávno ne jen výsadou striptérok. Pokud máte problém se shazováním svršků, nechte to na něj.

Jsme si jisté, že je bude z vás chtít postŕhať co nejrychleji.
Pokud chcete dělat striptýz, neměli byste zapomenout na smyslnou hudbu, jejíž neodolá.


Připravte si scénu

Vytvořte prostor nabitý sexem a vášní. Zapalte aroma lampu s olejem ylang ylang, upečte nebo sežeňte dýňový koláč, případně čokoládový nápoj s chilli aroma. Říkají vám něco feromony? Nastříkejte se parfémem, který je obsahuje. Vsadíme se, že bude hořet touhou zmocnit se vás.

Chybí vám sex? Naservírujte mu dýňový koláč

Když už máte scénu hotovou, oblečte si vzrušující oblečení. Nejlépe něco, co prodlouží chvíle svlékání. Vyhněte se složitému zapínání a tkaničkám. Nezapomeňte na podvazky a síťované punčochy. Máte chuť na podpatky? Do toho! Muži milují sexy dlouhé nohy v nebezpečných jehlách.

Pojďme na věc! Dívejte se mu do očí, přibližujte se k němu. Vystrkujte ladně zadeček, a hlaďte si prsa. Dovolte mu svléknout z vás některý kousek oblečení. Nebojte se odvázat, je to svádění, ne nejlepší choreografie světa. Důležitý je i konec striptýzu, ať už v posteli, nebo ve vaně. Fantazii se meze nekladou, vložte do toho všechno, ať na vaši striptýzovou premiéru nikdy nezapomene!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.