Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Alternativní pomůcky proti těhotenství - erotické pomůcky



Chemická antikoncepce neobsahuje hormony, dá se koupit bez receptu, nemá vedlejší účinky a chrání před vznikem virů a pohlavních chorob.
 
Pokrok jde ruku v ruce s dobou. Neváhejte změnit antikoncepci, můžete si ušetřit spoustu vedlejších účinků.

Chemickou antikoncepci mohou bez problémů užívat ženy i dívky jakéhokoli věku, dokonce nezpůsobuje problémy ani kojícím matkám, kuřačkám či ženám, které trápí křečové žíly a nebo trombóza.
Jak funguje?

Funguje pomocí spermicidů, které narušují pohyblivost spermií a brání tomu, aby se dostali k vajíčku. Působí jen lokálně, nevstupuje do krve ani do mateřského mléka.

"Výhodou také je, že tento druh antikoncepce má částečně antiseptické účinky, které zabraňují vzniku některých virů a bakterií, které mohou způsobit kapavku, syfilis, HIV a nebo i poševní výtoky," objasňuje její výhody gynekolog Jozef spánku.

Chemická antikoncepce je dostupná ve formě tabletek, gelů, pěny, globule (želatinových kuliček) nebo krému. Ten účinkuje ihned a chrání vás celých deset hodin. V případě globule musíte minimálně pět minut počkat, dokud se rozpustí. Jejich účinnost se pohybuje okolo čtyř hodin. Spolehlivostí se tato forma antikoncepce blíží hormonálním pilulkám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.