Můj blog nyní nabízí 54 ČLÁNKŮ. Doporučuji vám navštívit - EROTICKÉ POMŮCKY - moji druhou stránku o erotických pomůckách.

pondělí 10. září 2012

Jak mít sexy erotický zadeček?



Muži šílí po sexy ženském pozadí! Poradíme vám ty nej triky pro krásný, pevný a kulatý zadeček!

Pozadí, zadky, zadečky ...


Nejen, že se pánové za pěkným ženským pozadím často otáčejí, rádi se ho i dotýkají. Naposledy všechny muže pobláznila sedmadvacetiletá Pippa Middleton, která navzdory cudným šatům rozpoutala "zadočkové" šílenství v celé Británii!


Sedmadvacetiletá setra vévodkyně z Cambridge, Kate Middletonové, se proslavila krásnou postavou, především sexy zadečkem. Ten způsobil doslova mánii!



Můžete ho docílit i s pomocí plastického plastického chirurga, ale ... jak radí portál doma.nova.cz, existuje desatero, se kterým jeho pomoc nebudete potřebovat!



1. Výpady. Noha by měla být ohnutá v koleni tak, aby vytvářela 90 stupňový úhel a nepredbiehala chodidlo. Před výpadem se nadechněte, během něj dech zadržte a při návratu do výchozí polohy vydechněte. Cvik musí probíhat plynule, aby se svaly správně zapojily do pohybu. Tělo držte kolmo na podlahu.


2. Zanožujte! Nejjednodušší je, když se ve vzpřímeném postoji rukama opřete o židli a nohu mírně zanožíte. Kmitejte padesátkrát každou nohou. Pozor, abyste se neprohýbaly v bedrech.

Koupila jsem si ekliptickým trenažér: Je to správná volba?

3. Zkuste hluboké podřepu, čili "PLIE". Znát ho můžete z baletu i aerobiku. Rozkročte se do širokého postavení, a dělejte podřepu. Špičky nohou vytočte nejvíce, jak se dá.

Pro přitažlivý zadeček je celulitida TABU! Nedejte pomerančové kůži nejmenší šanci! Bránit se jí můžete několika způsoby. Přečtěte si také: Dejte sbohem celulitidě!


4. Pijte vodu a jezte pravidelně v malých porcích! Pitný režim je prevencí proti zákeřným a nehezkým ďolíčkům.

5. Hlídejte si glykemický index vašich potravin a vyhněte se přílohám z bílé mouky! Místo toho zařaďte do svého jídelníčku více kořenové zeleniny!

6. Buďte otužilá, prokrvení kůže pomáhá odbourávat celulitidu!

7. Masáže a péče v salonech krásy opravdu pomáhají. Jednou za čas si po namáhavé fyzické aktivitě dopřejte masáž nohou a hýždí. Nebo zkuste ultrazvukové odbourávání celulitidy a tuků - kavitační liposukci. Pozor, názory na ni se však různí. Čtěte také: Dopřejte si kvalitní masáž, vyberte si odborníka!

8. Cvičení doma, nebo posilování ve fitness centru je jedna věc, druhá a stejně důležitá je vyvážená pohybová aktivita. Zadeček zapojujete téměř při každém sportu, ale pokud byste se chtěli inspirovat celebritami, v jejich cvičebním plánu byste nejčastěji našli jógu, pilates, plavání, běhání a in-line bruslení!

Muži milují sexy chodidla. Připravte své nohy na sandálky!

9. Krásný a kulatý zadeček budete brzy moci předvést na pláži, náležitě se na to připravte! Jídelníček a cvičení je jen na vás a vaší vůli, ale s doladěním vám pomůže i kosmetika. Kupte si zpevňovací a hydratační krémy s obsahem kofeinu.

10. Jedna věc je jistá, vaše polovičky budou vypadat lépe opálené. Tajně ho proto vystrčte a nechte políbit slunečními paprsky. Pokud na slunění nemáte čas, použijte kvalitní samoopaľovák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.